Ekstra kameraer til trådløs videoovervågning

Trådløs HD kamera med PIR - udendørs/indendørs (SP-SV2200CAM)

Trådløs HD kamera med PIR - udendørs/indendørs (SP-SV2200CAM)

Det trådløse kamera er udendørs og kræver blot en ledning til strøm vedhjælp af den medfølgende omformer. I alt 6 meter kabler er med. Kamera kan optager i høj HD opløsning på  1280 x 720 (1,3 mp), i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys i, som tænder automatisk. Kameraet går over i sort/hvid billede om natten for at få så mange detaljer med så muligt.
Kameraet har yderligere indbygget bevægelsessensor. Med denne sensor (PIR) er det muligt at få alarmer direkte på ens smartphone når der er bevægelse foran kameraet – samtidig med at monitoren optager hændelsen på SD-kort. Det er muligt at gense alle de optaget video-alarm hændelser direkte på ens smart-telefon eller direkte på monitoren. 

Virker sammen med trådløs videoovervågningssæt SP-SV5200KIT, som kan kodes sammen med op til 4 trådløse HD kameraer.

Pris 1.295,- kr.

 

Front[1]

Trådløst indendørs PTZ HD Dome Kamera - SP-SV3300CAM

Det trådløse HD Dome Kamera optager i 1.3 MegaPixel HD opløsning i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys i, som tænder automatisk. Kameraet går over i sort/hvid billede om natten for at få så mange detaljer med så muligt. Kameraet konfigureres hurtigt og nemt med monitoren ved hjælp af pairing funktionen. Kameraets optagelser gemmes direkte på monitorens SD-kort og det er muligt at gense alle optagelser direkte fra monitoren eller ved hjælp af den brugervenlige app, der findes til smartphone/tablet (Android/iOS). PTZ funktionen kan desuden ligeledes betjenes direkte fra monitoren eller fra din smartphone/tablet.
Dette indendørs kamera kombineres med det Trådløse HD Videoovervågningssæt SP-SV5200KIT.

Pris 1.195,- kr.

Trådløst indendørs Cube Kamera (SP-SV1100CAM)

Trådløst indendørs Cube Kamera (SP-SV1100CAM)

Det trådløse HD Cube Kamera optager i 1.3 MegaPixel HD opløsning i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys i, som tænder automatisk. Kameraet går over i sort/hvid billede om natten for at få så mange detaljer med så muligt. Kameraet konfigureres hurtigt og nemt med monitoren ved hjælp af pairing funktionen. Kameraets optagelser gemmes direkte på monitorens SD-kort og det er muligt at gense alle optagelser direkte fra monitoren eller ved hjælp af den brugervenlige app, der findes til smartphone/tablet (Android/iOS). Videoovervågningen kan konfigureres til at sende PUSH meddelelser til din smartphone/tablet, når kameraet detekterer bevægelser.

Dette indendørs kamera tilkøbes til det Trådløse HD Videoovervågningssæt SP-SV5200KIT.

Pris 995,- kr.