TrueGuard Pro+ alarm

TrueGuard Pro+ alarmen er en fremtidssikret tyverialarm. Alarmen har både IP- og GSM-interface, som åbner op for mange muligheder, helt særligt er muligheden for at tilknytte kamera som kan dokumentere hvad der sker hvis alarmen går.
Alarmen kan snakke sammen med op til 40 trådløse enheder inkl. trådløse bevægelsessensorer, samt masser af andet trådløst tilbehør.

Indbygget webmodul

TrueGuard Pro+ alarmen kan kobles på din router (IP) med et netværkskabel. Det gør at du kan opsætte alarmen ved hjælp af et indbygget webmodul. De trådløse enheder kan let sammenkodes med alarmen og navngives via webmodulet. Brugerkoder og navngivning af brugere, opkaldsdel samt alle alarmindstillinger laves let og overskueligt i webdelen.
I webmodulet kan du også forespørge om billeder fra de trådløse bevægelsessensor med kamera i, og se billederne med det samme.

Stor gratis app

Der er en stor gratis app til TrueGuard Pro+. Den findes til både Android og IOS (iPhone). Søg efter HouseGuard og vælg HouseGuard Pro+ appen. Med appen kan du lave en stor del af indstillingerne.

◾Ændre på opkaldsindstillingerne, hvem der skal have SMS og telefonopkald
◾Forespørge på billeder fra bevægelsessensor med kameraer
◾Til- og frakobl din alarm

Søg efter HouseGuard Pro+ i App Store og på Google Play.

Intelligent hjem funktion

Alarmen har indbygget intelligent hjem modul, som sættes op via det indbyggede webmodul. Med intelligent hjem modulet kan du blandt andet :

◾Få alarmen til at tænde eller slukke 230 V udtag når du til- eller frakobler alarmen. Dvs. du kan tænde en lampe når du tilkobler alarmen eller slukke for standby strøm når du forlader huset og tilkobler alarmen (kræver tænd/sluk modulet)
◾Tænde/slukke 230 V enheder i et tidsrum om aftenen. Hvis du er ude at rejse kan alarmen tænde og slukke lamper i stuen så det ser ud som om der er nogen hjemme
◾Til- og/eller frakoble alarmen automatisk på tidspunkter
◾Tænde og slukke varme ved hjælp af 230 V når temperaturen kommer over eller under et niveau som du har sat

Mange andre smarte funktioner indbygget i dette modul.
Ovenstående eksempler kræver tænd/sluk moduler og evt. temperatursensor sammen med HouseGuard Pro+ alarmen.

Rapportering

Rapporting fra TrueGuard Pro+ kan foregå på følgende måder :

◾Telefonopkald
◾SMS med info om hvad der er sket, og hvilken sensor/enhed, der er tale om
◾MMS med billeder fra trådløse bevægelsessensorer med kamera
◾Email, med billeder og/eller info
◾Opkobling til kontrolcentral via Contact ID og/eller SIA koder. Enten via IP eller GPRS

For hver modtager kan det vælges om modtageren skal have alle hændelser, kun status hændelser eller kun alarmhændelser.
Op til 8 modtager kan modtage rapportering.

Masser af tilbehør - mange muligheder

Med et kæmpe tilbehørsprogram er det muligt at sammensætte alarmen præcist efter dine behov. Blandt de mange muligheder er trådløse bevægelsessensorer og kameraer. Hvis alarmen bliver aktiveret får du hurtigt billeder på din telefon og kan evt. tilkalde politiet hvis der er indbrud i din bolig.

40 trådløse enheder

I alt kan TrueGuard Pro+ kommunikere med op til 40 trådløse enheder, som gør den meget fleksibel. Alle enheder i systemet navngives så systemet er let at have overblik over.

TrueGuard Pro+ har dansk menusystem, dansk webmodul, danske APP og dansk manual gør den ellers avancerede alarm brugervenlig.

Spar penge - Alarm uden et månedligt abonnement - kræver blot SIM-kort som fås for 10,- kr. månedligt.